Exclusieve tuinmeubelen met een oosters tintje
 
Exclusieve tuinmeubelen koopt u bij speciaalzaak GoedWood. Wij beschikken over een uitgebreide collectie design tuinmeubelen waaronder tafels, stoelen en loungebanken van teak wortelhout. Teak wortelhout is een prachtig houtsoort dat tegen een stootje kan. Mede door de speciale behandeling is het hout opgewassen tegen regen, zon, wind en sneeuw. Elk meubelstuk is uniek, omdat slechts één exemplaar uit het hout kan worden vervaardigd. U weet zeker dat deze exclusieve tuinmeubelen alleen in uw tuin staan te pronken!
 
Onze exclusieve tuinmeubelen kopen wij zorgvuldig in op Bali. Met gepaste trots kunnen we zeggen dat alle design tuinmeubelen van het certificaat ‘Indonesian Legal Wood’ zijn voorzien. Dit houdt in dat het hout legaal volgens de strenge regels op Bali is gekapt. Daarnaast steunt u de Balinese bevolking als u deze exclusieve tuinmeubelen koopt. Wat is er mooier dan meubels kopen die niet alleen uniek en duurzaam zijn, maar ook nog eens eerlijk zijn geproduceerd?
 
Wilt u meer weten over onze exclusieve tuinmeubelen of wilt u meubels kopen? Neem gerust contact met ons! Wij staan u graag te woord.
 
GoedWood, (h)eerlijke exclusieve tuinmeubelen voor een oosters tintje in de tuin.
 

Laatste nieuws

27 juni 2016

Bent u opzoek naar echt unieke meubels? Kijk dan in onze catologus voor al onze natuurlijke kunststukken ...

24 maart 2016

Publicatie Veendammer maart 2016   Klik hier ...

18 maart 2016

Op zoek naar een leuk uitje voor 2e paasdag? Zoek dan niet verder, en kom onze unieke design (tuin)meubelen bezichtigen in onze showroom in Veendam. W ...

  1. 1
  2. 2
  3. 3