Houten tuinstoelen van teak wortelhout: duurzame én unieke designs!
 
Houten tuinstoelen van teak wortelhout zijn duurzaam en stabiel. Of het nu regent, sneeuwt, hard waait of dat de zon dagen flink schijnt, teakhout is bestand tegen het wisselvallige klimaat in Nederland. Uit teak wortelhout worden prachtige design tuinmeubelen vervaardigd. De houten tuinstoelen van GoedWood zijn uniek in hun soort, omdat geen enkele tuinstoel van teak wortelhout gelijk is. Van deze luxe tuinmeubelen weet u zeker dat u de enige bent die ze in de tuin heeft staan!
 
Waarom houten tuinstoelen van GoedWood?
De houten tuinstoelen van GoedWood voldoen aan het keurmerk ‘Indonesian Legal Wood’ (SVLK). Het hout is afkomstig van teakbomen uit Bali en is gekapt volgens de daar geldende strenge wetgeving. Wij kopen de houten tuinstoelen en andere design tuinmeubelen rechtstreeks via de producent in, zodat we zeker weten dat het geld op de juiste plek terechtkomt. Bij GoedWood koopt u niet alleen duurzame en unieke luxe tuinmeubelen, u steunt ook nog eens de Balinese bevolking!
 
GoedWood, houten tuinstoelen voor (h)eerlijk zitgenot!
 

Laatste nieuws

27 juni 2016

Bent u opzoek naar echt unieke meubels? Kijk dan in onze catologus voor al onze natuurlijke kunststukken ...

24 maart 2016

Publicatie Veendammer maart 2016   Klik hier ...

18 maart 2016

Op zoek naar een leuk uitje voor 2e paasdag? Zoek dan niet verder, en kom onze unieke design (tuin)meubelen bezichtigen in onze showroom in Veendam. W ...

  1. 1
  2. 2
  3. 3