Luxe tuinmeubelen van teak wortelhout: weersbestendig en stijlvol
 
GoedWood heeft een prachtige collectie luxe tuinmeubelen. De houten tuinstoelen, -tafels en loungebanken zijn vervaardigd van de wortel van de Tectona Grandis, een teakboom. Teak is een houtsoort dat bekend staat om zijn robuustheid en duurzame kenmerken – opgewassen tegen weer en wind - en daardoor uitermate geschikt om luxe tuinmeubelen van te maken. U zult van deze exclusieve tuinmeubelen jaren plezier hebben!
 
Alle luxe tuinmeubelen die u bij GoedWood koopt zijn uniek. Uit een teakwortel kan slechts één exemplaar worden vervaardigd. Het hout is ook nog eens legaal gekapt. Om dit aan te kunnen tonen, zijn wij in het bezit van het certificaat ‘Indonesian Legal Wood’. Naast uniek en legaal zijn de luxe tuinmeubelen eerlijk gemaakt. Het geld gaat rechtstreeks naar de ‘kunstenaar’ van de houten tuinstoelen, tafels, bijzettafeltjes en loungebanken.
 
Op onze website staan de afmetingen en prijzen van onze luxe tuinmeubelen vermeld. Wilt u de stoelen, tafels of loungebanken bezichtigen? Maak gerust een afspraak voor een kijkje in onze showroom!
 
Voor luxe tuinmeubelen met een eigen, unieke uitstraling gaat u naar GoedWood!

Laatste nieuws

27 juni 2016

Bent u opzoek naar echt unieke meubels? Kijk dan in onze catologus voor al onze natuurlijke kunststukken ...

24 maart 2016

Publicatie Veendammer maart 2016   Klik hier ...

18 maart 2016

Op zoek naar een leuk uitje voor 2e paasdag? Zoek dan niet verder, en kom onze unieke design (tuin)meubelen bezichtigen in onze showroom in Veendam. W ...

  1. 1
  2. 2
  3. 3