Onze showroom bevindt zich in Veendam, maar wilt u eerst onze meubels bekijken dan kan dat op onze website goedwood-meubelen.nl! Wij hebben een hele bijzondere collectie teak wortelhouten tuinmeubelen voor zowel binnen als buiten. Bijzonder in zijn soort. Elk stuk is behandeld met een speciale lak. Daardoor behoudt het hout zijn mooie, warme kleur en zijn de meubelen bijzonder geschikt voor buiten.
 
Met gepaste trots kunnen wij zeggen dat wij voor onze design tuinmeubelen in het bezit zijn van het certificaat Legal Wood. Hiermee voldoen wij aan de strengste importeisen voor legaal hout. Doe vooral op onze website inspiratie op. Onze meubels kunt u uiteraard ook bezichtigen in onze showroom. U moet ze eigenlijk met eigen ogen zien, voelen…. Maakt u hiervoor een afspraak via onze website of op telefoonnummer 06-40099117. Wij staan u graag te woord!
 
Ook voor eerlijke, verantwoorde en duurzame online meubels bent u bij GoedWood aan het juiste adres!
 

Laatste nieuws

27 juni 2016

Bent u opzoek naar echt unieke meubels? Kijk dan in onze catologus voor al onze natuurlijke kunststukken ...

24 maart 2016

Publicatie Veendammer maart 2016   Klik hier ...

18 maart 2016

Op zoek naar een leuk uitje voor 2e paasdag? Zoek dan niet verder, en kom onze unieke design (tuin)meubelen bezichtigen in onze showroom in Veendam. W ...

  1. 1
  2. 2
  3. 3