Oosterse meubelen: voor een uniek en duurzaam interieur
 
Voor oosterse meubelen bent u bij GoedWood aan het juiste adres! Onze meubels kopen wij met veel zorg in bij een lokale werkplaats op Bali. De producten zijn vervaardigd van teak wortelhout, daardoor is geen enkel meubelstuk gelijk. Van al onze oosterse meubelen is slechts één exemplaar op de markt. Dat maakt de producten van GoedWood uniek.
 
Ons assortiment bestaat uit diverse oosterse meubelen, zoals stoelen, tafels, lounge banken en bijzettafeltjes. U vindt de meubels online, inclusief de afmetingen en prijzen. Op deze manier kunt u meubels kopen zonder dat u voor verrassingen komt te staan. 
Tevens zijn onze producten voorzien van het certificaat ‘Indonesian Legal Wood’. Dit certificaat voldoet aan de strenge EUTR-wetgeving (European Union Timber Regulation). Deze wet gaat het gebruik van illegaal gekapt hout tegen. Kortom, het hout voor onze oosterse meubelen wordt altijd eerlijk gekapt!
 
Oosterse meubelen kopen
Wilt u de oosterse meubelen bewonderen? Heeft u de meubels online bekeken en wilt u langskomen? Maak een afspraak voor een kijkje in onze showroom en laat u verrassen!
 
De unieke oosterse meubelen van GoedWood zijn een lust voor ieders oog!

Laatste nieuws

27 juni 2016

Bent u opzoek naar echt unieke meubels? Kijk dan in onze catologus voor al onze natuurlijke kunststukken ...

24 maart 2016

Publicatie Veendammer maart 2016   Klik hier ...

18 maart 2016

Op zoek naar een leuk uitje voor 2e paasdag? Zoek dan niet verder, en kom onze unieke design (tuin)meubelen bezichtigen in onze showroom in Veendam. W ...

  1. 1
  2. 2
  3. 3