Tuinmeubelen Groningen; nu in Veendam

Bent u op zoek naar tuinmeubelen in Groningen? Onze showroom bevindt zich in Veendam. Wij importeren en verkopen prachtige Indonesische teakwortelhouten meubelen. Ongelooflijk dat je van de wortels van een boom, die je normaal niet ziet, zulke unieke meubelen kunt creëren. Echte eye catchers! Balinese meubelmakers maakten de mooiste exemplaren; elk exemplaar is uniek! Uniek zijn ze, deze tuimeubelen uit Groningen. We hebben mooie design side tables, tuinbanken, diner- en salontafels in onze bijzondere collectie.

De tuinmeubelen Groningen van GoedWood voldoen aan het keurmerk ‘Indonesian Legal Wood’ (SVLK). Het hout is afkomstig van teakbomen uit Bali en is gekapt volgens de daar geldende strenge wetgeving. Ga direct naar onze catalogus om deze bijzondere meubels van teakwortelhout te bekijken. 
Een nog betere indruk krijgt u bij een kijkje in onze bijzondere showroom voor tuinmeubelen in Groningen. Eigenlijk zou u dit met eigen ogen moeten zien.
 
Voor tuinmeubelen uit Groningen moet u bij GoedWood zijn!
 

Laatste nieuws

27 juni 2016

Bent u opzoek naar echt unieke meubels? Kijk dan in onze catologus voor al onze natuurlijke kunststukken ...

24 maart 2016

Publicatie Veendammer maart 2016   Klik hier ...

18 maart 2016

Op zoek naar een leuk uitje voor 2e paasdag? Zoek dan niet verder, en kom onze unieke design (tuin)meubelen bezichtigen in onze showroom in Veendam. W ...

  1. 1
  2. 2
  3. 3